söndag 18 november 2007

Idag..

  • Äter jag äggstanning och tänker på min morfar.
  • Har jag kommit till hälften på min candle flame shawl, jag börjar närma mig 300 maskor och jag har en hel härva underbart mjukt malabrigo lace kvar. Med andra ord känns det lite som ett evighetsprojekt men fint blir det.
  • Surfar jag webben och klurar på nya stick-utmaningar. Efter jul tänker jag sticka en tröja till mig själv, jag vet bara inte riktigt vilken än. Tips mottages gärna!
  • Har jag gått en långpromenad i mina nya flashiga svindyra och skitfula vinterskor. Ännu ett tecken på att jag börja uppnå en aktningsvärd ålder när skornas änvändningsområde (läs hundpromenader) är viktigare än deras utseende.
  • Ska jag slutföra lite tvåändsstickningsprojekt framför reprisen av Grey's Anatomy.
  • Baka loss som bara den, kryddig sockerkaka och dinkelfrallor och kanske en bikarbonatlimpa står på programmet. Men vi får se hur lat jag är, det är ju trots allt söndag.

3 kommentarer:

dentatuerademamman.com sa...

Själv så är jag mest sjuk i dag, men jag läste ut en bra bok i ala fall. Så ninna-ninna-ninna-na-na-ninna-ninna.... (boktips sången) kolla på min sida om du vill ha nåt at läsa medans du stickar. För det går väl?
Kolla in Miss Lis hemsida, hon har en massa spelninga, kanske en vid dig! Julklapp til dig själv :)

Kajsa sa...

Hur hinner du med allt människa?! Men härligt låter det i alla fall :)

Dödergök sa...

dentatuerademamman! Jag vill alltid ha boktips, inte för att jag läser lika mycket längre som jag gjorde förut men jag läser iaf, bättre än inget.
Jag ska kolla var Miss Li spelar här näst och önska mig henne i julklapp av mannen!

Yllet! Äh så mycket hinner jag faktiskt inte, tex har jag inte ett enda diskt bestick för tillfället! ;)