lördag 5 december 2009

Drömkök

Ett lagomt litet kvällspyssel för en trött gök. Inte för att jag har ett eget kök att rusta men drömma kan man ju. Just nu är jag så avundsjuk (glad men avis) på min syster som precis ska flytta in i världens finaste lilla gårdshus. Jag är jättetrött på vår lägenhet för tillfället, allt känns sunkigt och utslitet och mörkt. Behovet av ett större kök känns väldigt påträngande i dessa bak och pysseltider. Mitt gök-kök skulle ha öppna ytor och ljusa färger, massor med plats för matbrödsbak och pressglasfat. Bohemiskt och lantligt men praktiskt och färgglatt på samma gång. Dessutom skulle solen alltid lysa in genom fönstren och teet skulle aldrig kallna medans man läser morgontidningen.

Klicka här om du också vill gå in och drömma dig bort en stund.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Kender godt de dage, hvor man bare ønsker sig noget andet end det man har :-)

Anonym sa...

Det är inte mycket som slår ett stort kök. Förstår dina drömmar efter några lägenheter med trånga kök. Köpte vårt hus nästan enbart för att vi gillade storleken på köket... Sedan finns det alltid drömmar kvar, att få det som vi önskar med luckor, bänkar mm.
Iréne JB
PS Det där med te som inte kallnar lät också bra...

malinjohanna sa...

Oj, kan man få kök där teet inte kallnar ifrån en? Sånt vill jag också ha! ;) Bilderna du plockat ihop är fina, skönt att drömma ibland.