söndag 21 oktober 2007

Lyx-stickning avslutad

Nu är den klar, den underbart perverst lyxiga "Rangoli Hat". Och jag vet att eget skryt luktar illa men den är helt underbar! För det första så blev jag ju handlöst förälskad i den första gången jag såg den och det i kombination med garnstudios Silkealpaca kan ju bara bli ljuv musik.
Jag kan verkligen rekomendera den här mössan, även om mönstret har en hel del fel och man måste tänka rätt mycket själv för att det ska bli bra, men det är det värt.
Bilder kommer!!!

Mammas fingervantar är också klara, ska bara fästa lite trådar sen är jag förberedd inför veckans födelsedagsfirande...

Annars kommer veckan att innehålla jobb jobb jobb. Lite stickrelaterat jobb också, på torsdagkväll börjar min tvåändsstickningskurs. Jag känner mig inte så där sinnessjukt peppad direkt men jag hoppas att det släpper och att tanterna är trevliga. Man kan ju hålla tummarna iaf. :)

Förövrigt kan jag komma med det tråkiga meddelandet att Meja är skendräktig och att det inte blir några bebbar, vi ska försöka en gång till nästa gång hon löper. Bättre lycka nästa gång eller nåt, tråkigt är det hur som hellst. Nu ska fröken Dödergök sova, det är textilslöjd som gäller imorgon.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Aha, ja den huvudbonaden va goo, blir fint att se hur din blev.
Vad synd att Meja var skendräktig, måste vara jobbigt för henne också.
I morgon ska jag på tvåändsstickningskursen, det är andra gången av fem, tyvärr ska vi bara träffas varannan vecka. Men den här gången ska jag be att få lite extra att jobba på hemma,för att gå varannan vecka det är jag för vetgirig för att fixa annars.
Det är ju riktigt skitskoj iaf :)

Dödergök sa...

Dandelion! Ja visst är den?! Supergosig att ha nu när det blåser kallt om öronen.

Vad knasigt att ha kurs varannan vecka det gillar jag inte alls. Jag tycker att det blir för hoppigt och okoncentrerat då. Jag hoppas att mina elever är lika peppade som du för då blir det jättekul. Tyvär har jag lite dåliga erfarenheter sen tidigare av sura tanter som bara vill leka besserwisser och tala om att dom redan kan allt. Varför går man då en kurs liksom? Nej nu ska jag inte tänka så utan jag ska tänka possetivt... :)

antfarm sa...

Förhoppningsvis har du redan gått igenom alla surtanter i stan så det bara finns trevliga kvar. he he.

Kajsa sa...

Gud så synd att Meja är skendräktig!

Men du, hur tusan ser en kulturtantsväska ut?! :)

Dödergök sa...

Yllet!
Ja det var verkligen jättetråkigt, inte så kul för henne heller, vi hoppas på bättre lycka nästa gång.

En kulturtantsväska är ju tex en randig påsväska i linne, tex oblekt och svart. Eller en tovad naturgrå väska med ett yllebroderi eller en brosch i form av en dalahäst. Naturligtvis kan kulturtants väskorna se lite olika ut men där har du ett par exempel.. :)

Kajsa sa...

Okej, nu fattar jag grejjen :D