tisdag 2 oktober 2007

Rangoli hat och julklappar

Så här långt har jag kommit på min Rangoli Hat.
Sen tog garnet slut.
Inte kan jag köpa nytt förns efter den 15:de heller. Karaktärsdanande visade det sig eftersom jag nu är klar med min fina silkeshalsduk! Den ska blockas lite lätt och jag ska hitta några schyssta knappar till den innan ni får se den. Jag är mycket nöjd med mig själv, det är kul att avsluta sina pågående projekt.

Naturligtvis kunde jag inte klara mig utan en stickning igår kväll när mannen åkt till jobbet och allt utan jag startade ett projekt i mitt hemlisgarn Luca Fino. Jisses vilket mjukt garn, helt otroligt! Tack så mycket för den bekantskapen du mystiska hemliga vän! :)

Men nu är det min tur att vara lite mystisk, för snart nalkas ju julen som ni alla vet och det kommer att dyka upp en hel del hemliga projekt här under hösten som inte kommer att presenteras förns efter 24 December. Luca Fino projektet är ett sådant.
Jag har klurat ut en hel del julklappar redan och snart är det dags att skriva min traditionella lista, jag är en sucker när det handlar om jul ska ni veta och det kommer att dyka upp en hel del julpyssel här i bloggen när det börjar närma sig.

Nej nu är det dags för hundpromenad solen skiner ju faktiskt idag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj det blir spännande :)
Pysslande är skoj, särskillt när man kan få med sej barnen i det.