fredag 12 oktober 2007

Ofrivilligt blogguppehållJag har varit utestängd från blogger i ett par dar, datorn har helt enkelt inte släppt in mig. Nu har mannen lekt datasnille så jag kommer iaf in men det är fortfarande inte som jag vill ha det... morrr morrr...
Vad har då hänt under dessa bloggfria dagar?
Jo jag har stickat och repat upp Candle flame shawl si så där 350 gånger tills jag gav upp. Sen har jag stickat och repat upp ett par tvåändsstickade vantar till mamma, men där brinner hoppets låga fortfarande klar och jag tror att jag kommit fram till rätt maskantal och rätt mönster nu.
Jag har gjort två garnbeställningar en från Yll o Tyll och en från Garnhärvan det mesta ska bli julklappar och dessutom ska min hemlis få någonting riktigt tjusigt.
Min mamma och jag har (äntligen) solvat klart min garndinväv så nästa vecka när mannen jobbar ska det dunkas och slås, eller nja kanske inte dunkas och slås direkt när man väver gardiner men ni fattar...
Dessutom är jag nu säker på att jag ska bli mormor nästa vecka, bebbarna (iaf två stycken tror jag) rör sig där inne i Mejas ynkliga lilla mage. Hoppas nu bara att allt går som det ska. Jag lusläser allt jag kan komma över om hundförlossningar och jag börjar bli riktigt nervös. Huga!
Ja just ja, min chili har äntligen mognat och luspudlarna vilar nu mera i frid på komposten....

7 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Gott o ha dej tillbaka, va skoj med valpar håller ju tummarna för att allt ska gå bra, ser fram emot magrapporter.

Åsa sa...

Oj vad kul med valpar! Men då är det bara att gömma stickningarna. Våran lilla är fem månader och älskar att dra iväg med mina garner. Inte så roligt alla gånger. Försöker vänja henne att inte gråta när flickorna går till skolan.

dentatuerademamman.com sa...

Hej där, jag tänkte först att det var en människa som hade en liten mage och skulle få tvillingar, det lät lite osannolikt, sen fattade jag att det var en hund...
Jag har en fråga på min sida som du gärna får svara på...
ps. tack för det snälla du skrev om våra bröllopsbilder, det var et väldigt billigt bröllop. Klänningen kostade runt 30 spänn...

Kajsa sa...

Håller tummarna för Meja!

Anonym sa...

Tack för hjälpen med min hoya. :-)Jag väntar till våren och tar sticklingar då, för nu är det så kallt i våra fönster att de antagligen skulle dö av köldchock.

Hoppas att det går bra med valparna och Meja. Hoppas att kanske få se små valpar på bloggen.

Dödergök sa...

Eva!Tack för tumhållningen, vi får se hur det går med magen vissa dar tvivlar jag fortfarande på om det verkligen är nån där inne men men..

Åsa! Man får njuta så länge dom är valpar, fast det är ju så klart jobbigt också.Det var länge sen vi hade en valp här hemma så det kommer verkligen att kännas specielt.

Den tatuerade mamman! Jo det är ju en hund ibland glömmer jag säga det... :)

Yllet! Tack så mycket, det kan behövas jag är väldigt nervös.

Ulricha! Varsågod! jag hoppas att du inte tycker att jag är en besserwisser men när jag såg din hoya-fråga kunde jag inte låta bli att svara, det är liksom ett specialintresse för mig.
Om det nu blir några valpar kommer bloggen att svämma över av valpbilder!

Mian sa...

Grymt mycket löss tycks det bli om man försöker förvara chiliplantor inomhus!
Jag kämpar för att få mina sista chilifrukter att mogna nu. Och lössen frodas under tiden. Rena julafton för dem tycks det.
Skall försöka övervintra några plantor i källaren, men det är nog dessvärre för ont om ljus för att klara detta.