söndag 4 november 2007

Med ögon känsliga för grönt

Min "Branching Out" i Debbie Bliss Pure Silk är ju klar, det har den varit ett tag nu men nu är den blockad och klar, fast det fattas 5 snygga knappar. Jag köpte 4 men det var ju en för lite och dessutom har jag tappat bort dem. Jag behöver 5 stycken ganska stora ljusgröna pärlemoknappar innan jag kan börja använda den. Irriterande.
Det här är mitt lilla tålamodskrävande halsduksprojekt till mamma. Spindelvävstunnt kashmirgarn, påfågelsmönster och de fantastiskt underbara trästickorna jag fick av Å i födelsedagspresent.
Min matta är klar nu (fast den sitter kvar i vävstolen ett tag till) och frysen är full med tunnbröd. Nu behöver jag vila upp mig från det här lovet! :)

7 kommentarer:

handarbetaren sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
handarbetaren sa...

Du gör fantastiskt fina saker!
tack för att du inspirerar på nätet.

Thepas sa...

Åh vilken fin sång det är!

Unknown sa...

Hej!
Jo jag hörde det i somras när jag var hos Wåhlstedts och köpte garn. Jag skulle tro att de fortfarande har ett lager med tvåändsstickningsgarn där så det är nog bara att kontakta dem direkt om man är ute efter att lägga upp ett eget lager. Synd att det ska vara så dyrt bara...

Dödergök sa...

mamma p och prins jo! Tack så mycket, vad glad jag blir!

the fuck up! Mmmmmm mycket fin sång.

Kristina! Om man ändå vore miljonär! Garnmiljonär! :)

Anonym sa...

Jag har fyndat en massa rundstickor på Röda korset så nu är det bara ett fint garn som jag saknar för att kunna börja stickandet!

Dödergök sa...

Lisa! Å vad spännande och roligt, det finns ju sååå mycket garn att välja på här i världen! :)