onsdag 3 oktober 2007

Färgglad Onsdag

En grå dag som den här kan behöva lite färg. Den här bilden känns så otroligt mycket som JAG för tillfället. Jag har nog aldrig varit så öppen när det gäller färgkombinationer någon gång förut. (Om man inte räknar med mina halsbrytande färgkombinationer som punkbrud på gymnasiet förstås.)
Idag ska vännen Å komma hit och fika och låna ut rundsticka nr 2 1/2. Sen ska det bli andra bullar med min alpacabasker. Det var länge sen jag kände ett sånt begär efter en stickning, jag vill inte bara sticka den numera omtalade baskern, jag vill verkligen använda den.
Mitt Malabrigo lace ligger till sig. Jag har nystat en härva och det är så otroligt vackert och mjukt att det känns nästan heligt på något sätt. Jag har inte bestämt mig för något sjalmönster än för jag vill på nåt sätt göra den perfekta sjalen i detta perfekta garn. Känner ni igen er i det resonemanget?
Närbild på Luca Fino. Jag är snart klar med julklappen och det blir ganska mycket garn kvar. Synd att jag inte känner någon bäbis, för ett par sockor och en hjälm-mössa i björnbärsmönster skulle vara helt ljuvligt i det här garnet. Förressten vill jag ge bort min julklapp nu, eller ja iaf när den är klar. Jag vet inte om jag kan hålla mig till jul.... :)

6 kommentarer:

Joanna sa...

Oooooh vilka fina färger! Det orange garnet ser jättefint ut.

Eva i Halmstad sa...

Visst är garner goa, man har dom, man klappar dom, man funderar på vad dom ska bli när dom blir stickade, kan lägga mycket tid på de, det är ju en stor del i njutningen med stickning.

Kajsa sa...

Håller med dig om att det gäller att hitta det perfekta mönstret! Fast jag har det tvärt om för tillfället, har ett jättefint mönster men kan inte alls bestämma mig för vilket garn, eller snarare mer vilken färg! Slits mellan vårgrön och en mer dovt brun färg till en spetsstickad sjal...

Anonym sa...

Underbara färger! Satt faktiskt och sneglade på den gröna Alpacan själv i går ;) Men med alla kommande julklappsprojekt, så finns det strängt taget ingen tid över till ytterligare egna projekt *buhuu*. Fast å andra sidan...snart är det jul, och man kan förstås önska sig garn av tomten...;)

Agata sa...

Jättefina färger! Ska försöka klappa på lite malabrigo lace, jag också. Det ser jättefint ut.

Dödergök sa...

Tack för alla kommentarer!
Kul att höra att det är fler som uppskattar färg! :)