torsdag 26 juni 2008

Det är syyyyndast om mig i vääääärlden...

Ser ni vad synd det är om mig?
Ser ni den truliga uppsynen och de rödgråtna pollenallergi ögonen?
Ikväll (nu typ) spelar Miss Li och Hästpojken och Timo och the Hives på Peace and Love festivalen i Borlänge och jag är inte där. Jag kommer inte vara där imorgon när Thåström spelar heller eller på Lördag när HÅKAN ( fucking bloody bajs jag -ska-sluta-spela-och-bara-pussas-med-min-j*vla-brasilianska-fru-och-du-får-aldrig-se-mig-live-igen-Håkan liksom) spelar.
Å vad jag hatar att vara vuxen och ansvarsfull och köpa soffor och betala hyran och ta hand om hundar istället för att gå på festival och dricka bubbel och hångla med pop-pojkar.

Ibland säger en suddig bild mer än tusen osuddiga.

15 kommentarer:

bara Lova sa...

Men en fin kofta har du iallafall!

Anonym sa...

Jag deppar också ikväll, om än av en helt annan anledning: min february sweater är upprepad. Igen.
Jag behöver verkligen semester, det är mycket nu. Jag klarar tydligen inte ens att sticka. *depp depp*

Stämde mönstret för dig? Jag får det inte att gå ihop alls.

Dödergök sa...

bara lova! Ja tur är väl det, man får nöja sig med det lilla. Tack för uppmuntringsförsöket! :)

Ulrika! Å det är syndast om oss så det så! Nej du det stämmde inte så jag räknade ut eget, men jag skrev ingenting, dumt nog för då hade jag ju kunnat tala om för dig hur jag gjorde eftersom vi stickar samma storlek. Sorry! :( och nu har jag redan glömt. Det var några maskor som det inte stämmde på så jag reglerade det med omslagsökningarna. Miniräknaren åkte fram kan jag tillägga.

Ulrika/Stickamera sa...

Jag funderar på att helt enkelt hålla koll på maskantalet hela tiden och sluta öka när det är så många maskor som det ska vara. Frågan är om överdelen blir lite för kort då? Kanske går det bra att sticka rakt några varv bara?

Funderar också på om jag ska sticka överdelen i slätstickning istället.

Dödergök sa...

Ulrika! Ja det kan ju vara en idé att räkna hela tiden, jag satte ut hjälpmarkörer var 50:de maska för att hålla koll på maskantalet. Det är så jobbigt när det blir fel.

Ulrika/Stickamera sa...

Ja det ska jag göra nu, verkligen. Det är sån faslig mängd maskor att trixa med om det blir fel.

PetraO sa...

Jag kan precis känna igen känslan efter en massa år på Hultsfred under 90-talet som byttes ut mot förvärvsarbetande trebarnsmor... Fast det kanske inte bara beror på det förresten - jag kanske hellre vill vara hemma och sticka nuförtiden... / Petra

Ulrika/Stickamera sa...

Förresten- vilken underbar tapet!

Åsa sa...

Krumelurpiller a la pippi långstrump!
Håller med dej om att det är grymt jobbigt att vara ansvarsfull men man kan strunta i det mellan varven.

Anonym sa...

Jaaa... det är JÄTTE-JÄTTE-SYND om dig!

Du får säga som min kompis sa: "Det är inge kul att bli vuxen - jag har ÅNGRAT MIG!"

Anonym sa...

Roligast att göra en Gösta Ekman i MANNEN SOM SLUTADE RÖKA när han beklagar sig över att han inte får röka längre; lägger sig på bordet, bankar med knytnävarna i bordet o ropar:

- "ÅÅÅÅH! Va det är SYND om mig!"

*fniss*

Anonym sa...

Åh ja det är jättesyndast om dig, men jag LOOOVAR att jag ska titta lite på Håkan åt dig i kväll, och Hives var så bra så det bubblade över, Thåström har blivit för svår för mig, Miss Li missade jag och Susanne Vegas ljud sög. Sex Pistols har blivit gamla och kent var ju bra fast jag inte ens gillar dem. Fast nu ska jag hoppa in i duschen så att jag inte missar Elias & The Wizzkids :)

Och bara så att ni vet, man behöver inte låta bli att åka på festival bara för att man har hyra och ungar och jobb och grejor, det har bara med prioriteringar att göra!! :) (fast det där med hundarna blir ju svårt) Jag har också haft festivaluppehåll medans barnen var små, men nu är de så stora att de själva går på festivalen, och jag har fullt upp med att hänga med i svängarna :)

Fred å Kärlek till folket!

//Zooni

Dödergök sa...

Ming Ching! Du har gjort min dag. Jag formligen älskar "Mannen som slutade röka" och nu fick jag en underbar bild på insidan av ögonlocken. Tack!

Zooni! Å vad jag är avundsjuk på dig. Självklart kan man åka på festival fast man är vuxen och har hundra hundar och fjorton ungar men i år funkade det inte och jag hade verkligen behövt det.

Anonym sa...

Åh, så fin kofta. Den är jättesöt med korta ärmar.

Hoppas att du inte hade alltför tråkigt när du inte kunde gå på konserten. Såg att 7:e våningen på ett höghus i närhete blev utrymt pga. ljudet från konserten: de trodde att det var jordbävning. Jäklar vilken spelning det måste ha vart! För det var väl i din hemstad?

Anonym sa...

åh, jag känner igen det där! förutom det att vara vuxen och ansvarsfull. jag är bara 14 år och behöver inte vara särskilt vuxen eller ansvarsfull... men att hångla med en poppojke vore inte helt fel. problemet är att det typ inte finns några kvar.

och jag kom just på hur onödig det här kommentaren var... förlåt.