söndag 22 juni 2008

Pollenallergi och lite annat


Den här veckan har knäckt mig lite känner jag, är inte alls så där sprudlande pigg och yster som man borde vara i dessa ljuva sommartider. Gräset har börjat blomma i Dödergökland och apoteket är stängt. Sånt kan få en gräspollenallergiker på riktigt ruttet humör faktiskt.
Men jag är envis som en riktigt dum röd gris och har tillbringat större delen av dagen ute i trädgården med att bekämpa 70-talet (klippt ner brudspirea) och rensat och gallrat i grönsakslanden. Nu kliar det i ögonen och rinner i näsan.
Jag piggar upp mig med att städa här på bloggen och möblera om (mycket lättare än i den verkliga lägenheten) och att plocka fram mina uteplatstyger och titta på dem. Imorgon kanske tom symaskinen åker fram (vi får se efter att apoteket har öppnat).
Ikväll ska jag långpromenera med mannen och äta glass och titta på Italiens "ödesmatch" mot Spanien och kanske kanske blir det ett par varv på någon av alla mina miljoner stickningar som helt plötsligt dykt upp som svampar ur marken...
Jag har anmält mig till en ny KAL, February Lady Sweater KAL närmare bestämt. Tröjan är underbar och det är roligt att sticka tillsammans. Anmäl dig du med vettja!
Nej nu ska jag sätta mig och svara på Mix and Match frågorna och skicka in dem, over and out!
Ps. Jag tror inte att jag är riktigt klar med bloggens utseende, jag ska klura lite till tror jag.

5 kommentarer:

Linda sa...

Jag vet hur det är när man blir så där allergisk. Usch inget kul. Håll ut så hoppas jag du får tag i medicin så fort som möjligt i morgon. Blir förhoppningsvis en bra match ikväll, hoppas på många mål!!

Agata sa...

Somrigt, städat och mer cleant var det här! Fint!

Agata sa...

Somrigt, städat och mer cleant var det här! Fint!

Byian sa...

Alltid lika kul att läsa om din fantastiska kreativitet och produktivitet. Måste visa vad man också kan göra med ditt utetyg:
http://byian.blogspot.com/2007/07/regn-igen.html
Ny bloggen är snygg!

Dödergök sa...

Linda! Tack för omtanken! Tyvärr blev det ju fel slags mål för fel lag..deppen är rätt total här må jag säga.

Agata! Tack så mycket, jag behövde lite omväxlig, ibland blir jag så trött på mig själv och det är lättare att göra om i bloggen än att göra en personlighetstransplantation. :)

Byian! Tack! Jag älskade ju dina regnkläder, synd nog ska jag använda vaxduken lite mer traditionellt, som duk med andra ord. :)