lördag 14 juni 2008

Trött men lycklig gök

Idag har jag varit i Borlänge på WWKIPD. Inte en enda bild på vare sig stickerskor eller stickningar, bara en miljon bilder på söta Alice och en sista på en trött hemkommen gök.
Den bjuder jag på, imorgon ska jag publicera ett nytt gökungeinlägg med bilder på tre söta systrar.
Det var väldigt trevligt i Borlänge, trots regn och iskyla. Jag var inte så social och babblig det var bara skönt att höra på andras sticksurr en stund. Jag var så trött så trött, hundarna väckte mig kl fem i morse och humöret var inte på topp när jag åkte. Men en heldag med vännen Å och det mjuka klirret av stickor var precis vad jag behövde. Vi avslutade med sushi och tjejprat på bussen. Underbart!

Jag vill passa på att tacka så mycket för alla kommentarer jag fått på sista tiden. Det är helt overkligt att så många läser min blogg och att ni bryr er så mycket att ni kommenterar. Jag bockar och bugar.
Angående Laminaria kan jag bara säga att den är mycket lättare än den ser ut och det är en riktigt rolig stickning. Ni som funderar på att sticka den - gör det! Jag kan också rekomendera garnet, lacegarnet från handpainted yarn, fantastiskt att sticka med och supermysigt att ha på sig, inte merino-mjukt men allt behöver ju inte vara det.

Ikväll under fotbollsdeppen har jag stickat på ett nytt mystigt och märkligt projekt. Jag kan inte göra annat än att dra på smilbanden trots sena Spanska mål och urdålig sportjournalistik från Tv4:s sida. Borde det inte vara lag på att SVT ska få sända alla viktiga saker? Jag är redan mer än lovligt trött på Tv4-klantarna och massa jobbig reklam.

5 kommentarer:

Byian sa...

Dumma fotboll...
Till ett helt annat, kan du ge en blänkare om hur du tänkte när du placerade dina ärmar på den snitsiga cirkelkoftan? Jag har kommit till planeringsstadiet och ska bestämma garn men tänker ett steg i förväg, hur gör man med ärmhålen. Tänkte att jag frågar dig istället för att reuppfinna hjulet...
När det gäller shortrow har jag kommt vidare, ska snart sammanfatta det i bloggen.
Vad trevligt du och alla andra borlängare verkar haft det idag, så kul att träffa andra stickare (jag är inte heller någon social stickare)

Anonym sa...

Det var jätteroligt att träffa dig och Å idag. Tack för trevlig gemenskap, och gos med ljuuuvliga vovven! :-)

Elin sa...

Tacksåmycket för laminariahjälpen, det var precis den ljusgrå rutan jag hade missat!
Nu ska det bli sticka av till veckan när jag är ledig några dagar.
TackTack!

Anonym sa...

Hm... angående fotbollen. Vi satt i bilen och hörde första delen av matchen där, öhhh. Till sist skrek jag mer eller mindre - stäng av radion!!! Klarade inte att höra vad den karln snackade om... Han kunde lika gärna stått på torget och skrikit ut sina grönsaker till försäljning som kommenterat en svensk-spansk fotbollsmatch!!! Det gick INTE att höra vad han sa!!! Jajaja, tjatig om karln, men ändå... och på det Ralf som heller inte har problem med svada, ehhh...
Må så grankott... ngn som inte orkade sitta framför tvn och lyssna heller... satt i annat rum och hörde på fotbollen och stickade... Var helt slut efter dagen så, kolla på fotboll, nopp... behövde mitt stickande för att varva ner!
Må så grankott... och kanske lika så gott att man inte ens såg eländet? ;) Åh, nej... jag tänker INTE sjunga om Z... aldrig i nyktert tillstånd ;)

Dödergök sa...

byian! Blänkaren kommer idag, jag ska försöka förklara hur jag tänkte för det är fler som har undrat. Jag ser i min tur fram emot din shortrow sammanfattning! :)

ulrika! Visst var det, nästa gång vi ses ska jag vara pigg och utvilad och en social übermänniska.. ;)

slingerbult! Var så god! Det är bara att fråga mer om det behövs!

bim hd! Alla kan ju inte vara lika fotbollstokiga som jag, jag sjunger ofta Zlatansången när jag diskar, det piggar upp!