måndag 2 juni 2008

Det ska vi fira!


JA! Laminaria är klar! Och jag har bara två pågående stickningar (eller tre eftersom jag börjat sticka en kant på min sk. islandsinspirerade sjal, men ändå bara tre stickningar på gång, då får man ju börja med en ny!!!)

Vad tror ni förressten om min kant, blir den klumpig? Jag funderar på att repa upp och virka en liten nättare kant istället, jag tycker inte riktigt att den här kanten passar den rundade formen på sjalen. Ja vi får se, just nu är jag bara glad över att jag äntligen är färdig med laminaria. Nu ska hon bara blockas sen blir det skrytfotografering. :)

Ps. Idag kom det underbart vackert och lyxigt sockgarn, Lorna's laces shepherd sock i färgen berry och en addi lace rundsticka från Garnkorgen, nu kan sommarlovet börja på riktigt.

3 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Så spännande med din sjalkofta. Kanten ser fin ut men det kan ju tänkas att den är för kantig till den runda formen på koftan.

Förresten har du en liten utmärkelse att hämta i min blogg!
Kram Medea - Efwa

Anonym sa...

Nämen, den blir ju supersnygg spetskanten! Jag tycker att du ska behålla den.

Sillen stickar sa...

KUL att du är färdig med Laminaria! Jag ser fram emot skrytbilderna. Jag tycker det är lite svårt att se helheten på sjalen och dess kant. Inge snack om saken att det är en snygg kant men frågan är om den ska bo på den här sjalen. Jag är inte övertygad. De kan ta ut varandra.
grattis till sommarlovet!
/Cilla