tisdag 31 juli 2018

Sonya

 Den här klänningen sydde jag i maj när det var så förbannat varmt och den har varit en av sommarens favoriter hittills. I stort sett alltid när jag fotar nåt till bloggen har jag piffat till mig med smink och hår och fina skor men så här ser jag ut väldigt mycket till vardags. Uppsatt hår och en klänning bara rakt upp och ner.

Mönstert heter Sonya och kommer från Seamwork. En klassisk fodralklänning i stort sett. Originalet har en jättefin mittpanel men jag tyckte inte att det passade mitt tyg så jag gjorde ett helt framstycke istället.
Tyget är en tunn lite skrynklig viskos och bomullsblandning och så otroligt skön den här jobbigt varma sommaren.4 kommentarer:

Heidi sa...

Vilket vackert tyg! Klänningen ser jättefräsch ut!

I denna värmen orkar man knappast fixa till sig lite extra för en bilds skull:) Men du ser fin ut utan smink,och i en piffig klänning

Ann-Sofie sa...

Verkligen fin! Ska försöka mig på en egen //Ann-Sofie

Cecilia N sa...

Härlig klänning i ett snyggt mönstrat tyg!

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619