måndag 21 oktober 2019

Roliga nyheter

 Under hösten har jag och Manduzana arbetat med en rolig hemlighet som jag nu stolt kan avslöja.
Ett utav mina allra mest populära mönster, sockan Anna finns nu i två nya färgställningar!
Färgställningarna "Vintage" och "Grellow" kommer att ha premiär på Sy och hantverksfestivalen i Stockholm 25-27 Oktober.
De kommer att säljas som kit tillsammans med en uppdaterad version av mönstret i Manduzanas monter under helgen. Jag kommer även vara på plats en del av fredagen och lördagen och det ska bli så spännande och roligt.

Efter syfestivalen kommer jag att uppdatera mönstret på Ravelry och du som redan köpt mönstret sen tidigare digitalt kommer få en uppdatering med de nya diagrammen i ditt ravelrybibliotek. 


 Här ovan syns färgställningen "Vintage" och nedanför syns "Grellow". Det var jätteroligt att samarbeta med Amanda och ta fram färgerna till de nya kiten och jag är så stolt över resultatet.

3 kommentarer:

Heidi sa...

😍😍

fale artut sa...

Så fina!!!

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619