onsdag 8 december 2021

Sju julklappar du fortfarande hinner sticka

 

Mitt eget mönster Lilla Mistel (särskilt de minsta storlekarna går blixtsnabbt) stickar du på några kvällar och blir en perfekt julklapp till småkusiner bara deras föräldrar har visat sig vara stickvärda sen tidigare.
Garter Ear Flap Hat är en gammal god klassiker från Purl Soho du stickar på en kväll, finns i storlek från bebis till vuxen. Som gjord för den här kalla vintern vi har just nu.
Norwegian Mittens for Mimi är ett grymt snabbtstickat vantmönster med ett enkelt Norskinspirerat mönster som stickas i tjockt garn under ett par tv-kvällar. Passar kanske din kräsna bror?

Mitt eget mönster Dyllingen, en basker är både snabb och snygg och skulle den inte passa som julklapp, gör den till dig själv föresten.
Heidi är också ett av mina mönster som helt gratis kan laddas ner från Ravelry. De är gjorda för att stickas snabbt och jag lovar att den som får dem blir snäll och glad hela julen.


Cloudbust är ett jättefint mönster som dessutom flyger fram på stickorna fast de stickas i fingering-garn. Med sitt sobra spetsmönster ser det mycket mer avancerade ut än vad de är, kanske något för alla glamourösa mammor?
Mitt sista tips för den här gången får bli Fanasockorna Från min och Manduzanas sockklubb. Sportgarn, stickor 3 och mest bara ränder, ett vinnande koncept i december.

2 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Janice Aliena sa...

Jag är en lyckligt gift kvinna med ett barn, mina söner heter Felix, jag gifte mig med min man man Ivan i mer än fyra år i äktenskap, vi hade gräl, bråk och oenighet mycket tid, men jag älskar honom fortfarande och jag är villig att göra allt för att få honom att älska mig på samma sätt. Jag träffar en man online konsultation som verkligen har varit till god hjälp för mig att se till att min man man är trogen och inte otrogen mot mig, jag gjorde en kärleksförtrollningsbön för att hålla min man att älska bara mig och jag älskar honom på samma sätt.
Innan under våra första två år av äktenskap gjorde min man mig riktigt förbannad, eftersom han alltid sökte efter en annan relation/kärlek med andra kvinnor, jag har tolererat detta dåliga uppförande från honom i mer än två år, jag klagar till min vän som vi arbetar på samma jobbkontor, och hon råder att jag hellre kontaktar kommunikationen med den här kärleksförtrollningen som heter Dr.Oduduwa från Sahara Africana nation, jag kommunicerade med Oduduwa och jag berättade för honom allt om mina relationsproblem med min man är alltid otrogen mot mig och går efter andra kvinnor i samma stad som vi bor i. så han gav mig alla instruktioner och hur man utför en kärleksförtrollning för att skärpa vår kärlek. Jag följde noggrant alla Dr.Oduduwa instruktioner och fram till idag är min man mer omtänksam, kärleksfull och trogen mig. Jag är väldigt glad eftersom jag inte kunde ha gjort det här utan hjälp av en stor kärleksförtrollare Oduduwa. Jag rekommenderar starkt hans tjänst till alla som går igenom liknande relations- eller äktenskapsproblem, som,
kärlekstrollform för att få tag i en mans hjärta för alltid
kärlek stava charm att ta med bac ex
äktenskap stava att vara trogen och engagerad kärlekspartner
hur man hittar en sann kärleksrelation (talisman kärleksring)
uppbrottsbesvärjelse
hur du får ditt ex att älska att ångra att du lämnade dig för en annan
hur man återställer förlorad kärlek och tillit till ett förhållande.
och mycket mer äktenskapskrislösning är tillgänglig genom att kontakta Dr.oduduwa onlinekonsultation via e-post eller telefonkommunikation.
WhatsApp; +2349129715420 https://wa.link/q5f107
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com