onsdag 10 januari 2024

Pilea mittens

Mitt enda nyårslöfte 2024 är att jag vill bli bättre på att dokumentera min stickning igen. Jag hatar att ha en radda projekt på Ravelry som är färdigstickade men inte dokumenterade på rätt sätt. Så nu ska jag dokumentera höstens projekt. Först ut är Pilea mittens av Hagenhuset.

Jag älskar det här mönstret i all sin enkelhet. Det är bra skrivet så klart men utseedet är det perfekta. Rena linjer, inget onödigt pynt. Vacker funktion.

Jag stickade storlek m/l på stickor 2,5 mm till mig. Garnet är ett av mina favoritgarner, Pernilla från Filcolana i färgen Dijon. Det är ett mjukt men stadigt garn som självklart noppar en del. (Man kan se att ytan blivit redan lite uppruggad efter intensiv användning i november innan det blev för kallt för halvvantar.) Men jag älskar stickkänslan, det passar mitt handlag så bra.
 

2 kommentarer:

fale artut sa...

Skönt ser det ut!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och bot mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}